Qgast – Kraków – wyposażenie i sprzęt dla gastronomii – 12 307 24 24

Piece konwekcyjno-parowe z Systemem Zamkniętym ACS+. Convotherm oferuje pełną gamę pieców konwekcyjno-parowych opracowanych pod kątem zmniejszenia zużycia energii i wody, oraz niższych kosztach eksploatacji wraz intuicyjną obsługą.

Ci, którzy kiedykolwiek pracowali z produktami tej marki zapewne wiedzą, że Convotherm zachwyca innowacyjnymi rozwiązaniami, pozwalającymi lepiej przygotowywać produkty. „Za urządzeniami Convotherm kryje się zawsze pasja: do doskonałości, do kreatywności, do partnerstwa oraz realizacji celu, którym jest sukces naszych Klientów“.

Convotherm 4 – designed around you

Nowe piece konwekcyjno-parowe serii Convotherm 4 to niespotykana dotąd jakość w profesjonalnej kuchni. Nasze nowe urządzenia występują w 7 rozmiarach, a każde z nich w sześciu różnych wariantach.
Nowy: przejrzysty w pełni funkcjonalny design
Nowoczesny design Convotherm 4 jest idealnym rozwiązaniem do gotowania typu „front cooking”. Zaprojektowany ściśle według zasady „kształt podąża za funkcją” przejrzysty wygląd łączy się z nowym wymiarem intuicyjnej obsługi i przyjaznego serwisu.

Nowy standard elastycznego i niezawodnego mycia

ConvoClean+ oraz ConvoClean opracowano w celu uzyskania maksymalnej elastyczności przy minimalnym zużyciu środków myjących i wody. Bezkompromisowy, w pełni zautomatyzowany system mycia pozwala uniknąć kontaktu z substancjami chemicznymi. Nowe funkcje obsługi oraz możliwość indywidualnego dozowania – dostępne są dla każdego użytkownika.
Obniżenie kosztów eksploatacyjnych – z dodatkową korzyścią dla środowiska
Każdy wat energii i każdy litr wody ma znaczenie. Convotherm 4 to synonim nowej klasy w dziedzinie efektywności energetycznej i ograniczenia zużycia wody. Podczas produkcji urządzeń w fabryce w Eglfing, wykorzystywany jest prąd z elektrowni wodnej i ciepło z biomasy. Jest to jasne przesłanie, że zrównoważona polityka energetyczna ma dla nas kluczowe znaczenie już na etapie produkcji.

Skoncentrowany na wynikach gotowania

Legenda żyje! Advanced Closed System+ (ACS+) to perfekcja już w 3-ciej generacji naszych urządzeń. System Zamknięty ACS+ zapewnia najbardziej równomierne wyniki pieczenia – zawsze optymalnie dostosowane do Państwa życzeń.

Mini – Maksymalna wydajność w minimalnej przestrzeni

Piec konwekcyjno-parowy serii mini jest doskonałym urządzeniem kuchennym do: Pieczenia, Grillowania, Gotowania na parze, Zapiekania, Smażenia, Podgrzewania potraw.

Niewielkie wymiary mówią same za siebie – szerokość 51,5 cm sprawia, że urządzenie zmieści się w każdej kuchni. Poprzez dużą szybę doskonale widać co znajduje się w środku. Dzięki wysokiej jakości wykończenia w kolorze srebrnym, urządzenie bardzo dobrze prezentuje się w czasie gotowania przed oczami gości w restauracjach i sklepach.

Więcej mogą Państwo dowiedzieć się w firmie www.qgast.pl

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.